Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

Sākas traktortehnikas valsts tehnisko apskašu sezona

2019-03-19

Sākoties pavasara sezonai, aktuālāka kļūst situācija traktortehnikas īpašniekiem par īpašumtiesību sakārtošanu tehnikas vienībām. Lai traktortehnika varētu piedalīties ceļu satiksmē, t.sk., arī pirms pavasara darbu uzsākšanas, tā jāuzrāda ikgadējai tehniskajai apskatei, tāpēc Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (VTUA) inspektori dosies maksimāli tuvu traktortehnikas atrašanās vietai veikt valsts tehnisko apskati.

Ar tehniskās apskates izbraukuma grafiku 2019.gadā var iepazīties pielikumā vai arī VTUA tīmekļa vietnē, sadaļā "Tehniskās apskates" (http://www.vtua.gov.lv/valsts-tehniska-uzraudziba/statiskas-lapas/tehniskas-apskates?nid=2667#jump)

Papildu informāciju skatīt VTUA tīmekļa vietnē, sadaļā "Jaunumi" (https://www.zm.gov.lv/valsts-tehniska-uzraudziba/jaunumi/sakas-traktortehnikas-valsts-tehnisko-apskasu-sezona?id=9991)

Pielikums: šeit

Jaunums!

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra ir izveidojusies interaktīvu valsts tehniskās apskates rīku/karti traktortehnikai, kurā jebkurš interesents var meklēt tehniskās apskates vietu un laiku iespējami tuvu traktortehnikas atrašanās vietai.
Kartē ir iespēja izvēlēties vēlamo atrašanās punktu, uz kura uzklikšķinot atvērsies papildu skaidrojošā informācija. Katram norādītajam punktam ir pievienotas koordinātes, lai ērtāk apskates vietu ir meklēt meklēšanas aplikācijā.
Karti ir iespējams palielināt un samazināt līdz sev vēlamajam skatam, tās kreisajā augšējā stūrī ir iespēja meklēt pēc vēlamās adreses vai sev interesējošā laika, bet pēc tam piemeklēt tuvāko norādīto apskates vietu. Vai arī sazināties ar apskates veicēju punktos norādītajā kontaktinformācijā.