Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

Labdarības akcijā aicina ziedot galda spēles SOS Bērnu ciematiem

2019-01-24

Omniva Latvija sadarbībā ar Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju no 21. janvāra ir uzsākusi lielisku labdarības akciju SŪTI SPĒLES JAUNIEM UZVARĒTĀJIEM!. Tās ietvaros 3 nedēļas – līdz 10. februārim – tiek aicinātas dažādas institūcijas, organizācijas, kolektīvi un ģimenes pārskatīt katram mājās esošos galda spēļu krājumus, lai iespēju robežās ziedotu tās, kas konkrētajā ģimenē vairs nav aktuālas, bet var būt noderīgas SOS bērnu ciematu asociācijas paspārnē esošajiem vairāk nekā 900 bērniem.

Kāpēc ziedot?
SOS Bērnu ciematu asociācija gādā par gandrīz 900 bērniem no visas Latvijas. Daļa no viņiem aug SOS Bērnu ciematu audžuģimenēs un SOS jauniešu mājā, bet citi saņem palīdzību dažādu sociālo atbalsta programmu ietvaros. Ik dienu atbalsts tiek sniegts ģimenēm ar bērniem, kuras nonākušas krīzes situācijās, bērniem, kuri sēro par tuvinieku zaudējumu, zīdaiņu vecākiem, ģimenēm ar pusaudžiem, audžuģimenēm, aizbildņiem, adoptētājiem un viesģimenēm. Šiem bērniem un ģimenēm galda spēles ir "luksus prece", tādēļ būs liels ieguvums, jo palīdzēs bērniem ar vecākiem vai audžuvecākiem brīvo laiku kopā pavadīt kvalitatīvi, veidojot un stiprinot savstarpējās attiecības un vienlaicīgi arī apgūstot jaunas iemaņas.

Kā piedalīties?
Līdz 2. februārim mājaslapā www.omnivaakcija.lv ir pieejami bezmaksas sūtījuma kodi, kurus ievadot sev ērtākajā Omniva pakomātā visā Latvijā, spēles var nosūtīt uz Omniva loģistikas centru. Pēcāk tās nogādāsim SOS Bērnu ciematu asociācijas paspārnē esošajām ģimenēm ar bērniem un bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības. Spēles var būt gan lietotas, gan mazlietotas, gan arī jaunas, taču mēs un SOS Bērnu ciematu asociācija lūdz ziedot tikai pilnus galda spēļu komplektus, lai mazajiem saņēmējiem nesagādātu vilšanos par dāvanu.

Izmantojiet tēmturi #spelesuzvarai, iesaistiet arī citus, lai varam iepriecināt visus 900 bērniņus!

Lai kopā mēs varētu iepriecināt un pārsteigt visas SOS Bērnu ciematu asociācijas paspārnē esošās ģimenes un bērnus, aicinām ne tikai piedalīties šajā akcijā, piepildot ikvienu no Omniva Latvija 143 pakomātiem, bet aicinām padalīties arī sociālajos tīklos ar kopīgu bildi, kurā Jūsu kolektīvs, komanda vai ģimene ziedo. Izmatojiet tēmturi #spelesuzvarai un izaiciniet piedalīties nākamos.

Plašāk par kampaņu: https://www.omniva.lv/mums/zinas/visas_zinas/news/labdaribas_akcija_suti_speles_jauniem_uzvaretajiem__aicina_ziedot_galda_speles_sos_bernu_ciematu
_gimenem_un_berniem